Afișez 1 - 32 din 43 de rezultate

  • - 12% Faina de mei + faina de hrisca - Pachet faina fara gluten

    Faina de mei + faina de hrisca – Pachet faina fara gluten

    Prețul inițial a fost: 58,67 lei.Prețul curent este: 51,63 lei.

    Pachet Făină fara gluten compus din Făină de mei si Făină de hrisca certificate fără gluten pentru patiserie și pâine fără gluten.

    • Bogată în nutrienți
    • Sursă de antioxidanți
    • Indice glicemic scăzut
    • Bogată în proteine vegetale
    • Sursă importantă de fibre
    Adaugă în coș
  • Faina de orez semiintegral - fara gluten 500g

    Faina de orez semiintegral fara gluten 500g

    32,20 lei

    Faina fara gluten de orez semiintegral, faina de baza pentru produse de patiserie și paine fara gluten

    • Sursă de energie
    • Garantat Fără gluten.
    • Digestie ușoară
    • Conținut de fibre
    • Aport de proteine
    • Conținut de vitamine B și minerale(magneziu, fier )
    • Versatilitate culinară de la pâine și produse de patiserie, până la sosuri și deserturi
    Adaugă în coș
  • Drojdie maia de quinoa fara gluten 50g

    Drojdie maia fara gluten cu quinoa – 50g

    26,20 lei

    Drojdie fara gluten cu quinoa tip maia – solutie de top pentru produse de panificație delicioase și sănătoase, fără gluten. Produs garantat fara gluten

    Adaugă în coș
  • Biscuiti fara gluten cu crema de cacao si alune 200G

    Biscuiti fara gluten cu crema de cacao si alune 200g

    40,32 lei

    Biscuiți fără gluten bio , cu cremă de cacao și alune, o gustare delicioasă, crocantă și sănătoasă, ideală pentru cei cu intoleranță la gluten.

    • ambalați în pachetele individuale
    • garantat fără gluten
    Adaugă în coș
  • Faina de hrisca - fara gluten 500g

    Faina de hrisca fara gluten 500g

    33,68 lei

    Faina fara gluten de hrisca, certificata bio, garantată fara gluten

      • Bogată în proteine vegetale
      • Sursă importantă de fibre
      • Indice glicemic scăzut
    • Utilizări:
      • Pâine și clătite fără gluten
      • Biscuiți și prăjituri
      • Paste făinoase
      • Ca agent de îngroșare în supe și sosuri
    Adaugă în coș
  • Amidon de porumb fara gluten 500g

    Amidon de porumb fara gluten 500g

    31,39 lei

    Amidonul de porumb bio  ingredient esențial pentru deserturi și preparate fără gluten, o alternativă excelentă la făina de grâu, fiind ușor de folosit și versatil în diverse rețete.

    • produs bio garantat fără gluten
    • pentru prăjituri, biscuiți, creme sau budinci
    Citește mai mult
  • Faina de porumb bio fara gluten 500g

    Faina de porumb bio – fara gluten 500g Ma Vie sans Gluten

    23,98 lei

    Făina de porumb bio, certificată fără gluten, perfectă pentru cei cu intoleranță la gluten

    • ideală pentru prăjituri, biscuiți și pane-uri crocante.
    •  se recomandă combinarea cu alte făinuri fără gluten
    Adaugă în coș
  • Amidon de cartofi bio fara gluten

    Amidon (faina) de Cartofi Bio – Fara Gluten 500g Ma Vie Sans Gluten

    36,20 lei

    Aditiv bio, amidon de cartofi garantat fara gluten.

    Citește mai mult
  • Concentrat supa legume - fara gluten 72g

    Concentrat supa legume – fara gluten 72g

    23,25 lei

    Concentratul bio de supă cu legume, este un ajutor neprețuit în prepararea ciorbelor, sosurilor și mâncărurilor de legume.

    • Produs bio, certificat.
    • Fără drojdie.
    • Garantat fără gluten
    Adaugă în coș
  • Praf de copt fara gluten BIO

    Praf de Copt Bio Fara Gluten, Fara fosfati, Fara Amidon 40g

    6,85 lei

    Praf de copt bio Garantat fără gluten

    • Fără fosfați
    • Fără amidon de porumb
    • Excelent pentru prăjituri și dulciuri pufoase, cu textură lejeră
    Adaugă în coș
  • Guma de Guar bio fara gluten 60g

    Guma de Guar bio fara gluten 60g

    22,98 lei

    Guma de guar este un agent de îngroșare bogat în proteine, utilizat la prepararea sosurilor, toppingurilor sau produselor de patiserie fără gluten.

    •  ușor de digerat
    • ajută la prevenirea tulburărilor de stomac prin reducerea iritației gastrointestinale
    • stabilizator, poate îmbunătăți textura preparatelor de panificație
    • pentru a îmbunătăți gustul
    • garantat fără gluten
    • bogat în fibre
    Adaugă în coș
  • Mix Gom - aditiv afanare fara gluten 60g

    Mix Gom – agent de afanare fara gluten 60g

    31,10 lei

    Agent de afânare bio fără gluten, bogat în fibre, ajută aluatul să devină moale si aerat, perfect pentru o paine moale, aerată și non-lipicioasă.

    • pentru pâine și produse de patiserie fără gluten
    • ajutor simplu și eficient pentru aluat
    Adaugă în coș
  • Paste fara gluten - farfalle de orez integral 250g

    Farfalle de orez integral fara gluten 250g

    22,46 lei

    Paste fara gluten – farfalle de orez integral usor de digerat

    • Gata în 14 minute
    • Fără adaos de sare
    Citește mai mult
  • Cuiburi de tagliatele din orez integral - fara gluten 300g

    Cuiburi de tagliatele din orez integral – fara gluten 300g

    35,75 lei

    Paste fara gluten de orez integral potrivite pentru o alimentație echilibrată și variată.

    • Potrivite pentru persoanele cu intoleranță la gluten (boala celiacă)
    • Conținut ridicat de fibre
    • Valoare nutritivă superioară
    • Indice glicemic mai scăzut
    • Textură fermă
    • Gust delicat
    • Versatilitate culinară
    Adaugă în coș
  • Macaroane din orez integral fără gluten 500g

    Macaroane din orez integral fără gluten 500g

    31,88 lei

    Paste fara gluten din orez integral sub forma de macaroane – alegerea perfectă pentru o masă sănătoasă, rapidă și usor de digerat

    • garantat fără gluten
    • bogate în proteine
    • preparare în doar 5 minute
    Citește mai mult
  • - 29% Amidon de tapioca - fara gluten 500g

    Amidon de tapioca fara gluten 500g

    Prețul inițial a fost: 39,25 lei.Prețul curent este: 27,80 lei.

    Aditiv garantat fără gluten, amidonul de tapioca crește suplețea pâinii și o face mai pufoasă și mai ușor de feliat.

    • Versatil– poate fi utilizat într-o varietate de rețete de pâine și produse de patiserie fără gluten
    • Gust neutru: nu influențează aroma finală a pâinii.
    • Ușor de utilizat: se amestecă ușor cu alte ingrediente și nu necesită o preparare specială
    Adaugă în coș
  • Amestec pentru paine cu quinoa - fara gluten 500g

    Mix paine fara gluten cu quinoa 500g

    47,38 lei

    Mix paine fara gluten cu quinoa 500g perfect pentru o paine de 900g. Aceasta paine fara gluten e perfecta pentru sandvisuri.

    Adaugă în coș
  • Penne in 3 culori fara gluten 250g

    Mini Penne in 3 culori fara gluten 250g

    37,62 lei

    Paste fără gluten bio, semiintegrale, format penne,  a căror combinație de culori este dată de ingredientele din compoziție: orez, quinoa, amarant, sfeclă, curcuma.

    • garantat fără gluten
    • bogate în proteine, fibre și antioxidanți
    • pentru o dietă echilibrată și hrănitoare
    Citește mai mult
  • Spaghetti in 3 culori fara gluten 250g

    Spaghetti in 3 culori fara gluten 250g

    37,28 lei

    Spaghete bio din Anzi, paste fără gluten garantate AFDIAG cu mai puțin de 20ppm (20 părți pe milion) de gluten. Culorile acestor paste sunt date exclusiv de legumele din compoziție: curcuma, spanac, sfeclă.

    • ingrediente 100% ecologice
    • aport valoros de proteine, fibre și antioxidanți
    Adaugă în coș
  • Laasagna din linte galbena - fara gluten 250g

    Lasagna din linte galbena – fara gluten 250g

    34,85 lei

    Paste fara gluten sub foma de lasagna. Contin 90% si 10% orez si sunt perfecte pentru o masa consistenta, dar echilibrată!

    • bogate în proteine și fibre
    • produs garantat fără gluten
    • conținut 90% legume
    Citește mai mult
  • - 28% Lapte de migdale cu vanilie 200ml

    Bautura vegetala de migdale cu vanilie 200ml

    Prețul inițial a fost: 13,75 lei.Prețul curent este: 9,90 lei.

    Sursa de calciu, acest mini lapte vegetal de migdale cu vanilie bio de Madagscar , este un produs vegan din migdale degresate indulcit cu sirop de agave, fara gluten, soia sau lactoza perfecta pentru servici sau calatorii .

    Adaugă în coș
  • - 22% Penne cu quinoa fara gluten 250g

    Penne cu quinoa fara gluten 250g

    Prețul inițial a fost: 33,80 lei.Prețul curent este: 26,50 lei.

    Paste fara gluten de tip penne din quinoa și orez – alegerea sănătoasă și gustoasă pentru o masă echilibrată.

    • paste bio, bogate în nutrienți
    • garantate fără gluten
    Adaugă în coș
  • Faina de mei - fara gluten 500g

    Faina de mei – fara gluten 500g

    24,99 lei

    Făină de mei certificată fără gluten pentru patiserie și pâine fără gluten.

    • Bogată în nutrienți
    • Sursă de antioxidanți
    • Indice glicemic scăzut

    Utilizări în patiserie și panificație:

      • Pâine fără gluten
      • Prăjituri și biscuiți; Clătite și vafe
      • Baze de tartă și aluaturi sărate
    Adaugă în coș
  • Faina de sorg - fara gluten 500g

    Faina de sorg bio – fara gluten 500g Ma Vie Sans Gluten

    27,85 lei

    Faina fara gluten de sorg pentru patiserie sau paine fara gluten

    • conținut ridicat de fibre
    • sursă de proteine
    • utilizată la prepararea de pâine și produse de patiserie
    Adaugă în coș
  • Amestec pentru paine cu mei - fara gluten 500g

    Mix paine fara gluten cu mei si seminte 500g

    43,30 lei

    Mixul Bio pentru paine fara gluten cu mei si seminte este ușor de folosit și obțineți:

    • o pâine delicioasă de 900g
    • hrănitoare, garantat fără gluten
    • fără alergenii comuni
    Adaugă în coș
  • Amestec pentru paine cu hrisca fara gluten 500g

    Mix paine fara gluten cu hrisca 500g

    39,40 lei

    Mix Bio paine fara gluten cu hrisca este ideal pentru cei care doresc să prepare o pâine sănătoasă și delicioasă acasă, fără a compromite calitatea sau gustul.

    • produs fără gluten
    • produs ecologic
    Adaugă în coș
  • Amestec pentru patiserie - fara gluten 500g

    Mix faina fara gluten pentru patiserie 500g

    37,80 lei

    Mixul de faina fara gluten pentru patiserie este soluția ideală pentru un stil de viață sănătos, fără gluten, având toate ingredientele necesare pentru a pregăti deserturi și gustări gustoase, rapide și sigure.

    • gata de utilizat in patiserie
    • praf de copt și amidon gata incorporat
    • fără gluten
    • fără zahăr adăugat
    Adaugă în coș
  • Mix faina fara gluten pentru clatite, gofre, pancakes

    Mix faina fara gluten pentru clatite, gofre, pancakes 300g

    34,80 lei

    Mix faina fara gluten pentru clatite, gofre, pancakes,  cu germeni de hrișcă si nucă de cocos, o opțiune rapidă, sănătoasă și delicioasă pentru preparatele preferate vegane,  ecologice.  Gata in 10 minute

    • aroma și textura tipica pentru clătite
    • produs vegan
    • garantat fără gluten
    • fără porumb
    Adaugă în coș
  • Amestec pentru pizza - fara gluten 350g

    Mix faina fara gluten pentru pizza 350g

    32,20 lei

    Mix faina fara gluten pentru pizza este solutia rapida pentru o pizza fara gluten.

    • produs vegan
    • posibilități variate de utilizare: de la pizza tradițională la focaccia, calzone și chiar crackers
    • garantat fără gluten
    • blat de pizza în numai 5 minute
    Adaugă în coș
  • - 10% Lapte de migdale bio fara zahar, fara gluten, fara soia

    Bautura vegetala de migdale bio fara zahar 1L

    Prețul inițial a fost: 31,10 lei.Prețul curent este: 27,98 lei.

    Lapte vegetal bio vegan – cea mai buna alternativa raw vegan

    • fara lactoza
    • fara gluten
    • fara soia sau zahar adaugat.
    Adaugă în coș
  • Biscuiti cu ciocolata neagra fara gluten 150g

    Biscuiti fara gluten cu ciocolata neagra 150g

    32,95 lei

    Fursecurile bio fără gluten cu ciocolată, oferă o gustare delicioasă, crocantă și sănătoasă, potrivită și pentru dietele fără lactoză.

    • produs vegan
    • bogat în fibre
    Adaugă în coș
  • Spaghetti din porumb si orez - fara gluten 400g

    Spaghetti din porumb si orez – fara gluten 400g

    31,39 lei

    Spaghete bio de orez și porumb,  paste fără gluten, ușor de preparat și versatile.

    • textură deosebită
    • ingrediente 100% ecologice
    • alternativă sănătoasă la pastele tradiționale
    Adaugă în coș

Cuprins:

1. Ce este glutenul si cum ne poate afecta acesta starea de sanatate?
2. Cand nu este recomandat sa consumam produse care contin gluten?
3. Care sunt principalele alimente cu un continut ridicat de gluten ?
4. Ce tip de faina este folosit pentru producerea alimentelor fara gluten ?
5. La ce trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa consumam alimente fara continut de gluten?
6. Cum putem elimina intr-un mod eficient din alimentatie produsele ce contin gluten?
7. Ce tip de alimente fara gluten poti sa gasesti in site?
8. De ce sa alegi gama noastra de produse ?

Ce este glutenul si cum ne poate afecta acesta starea de sanatate?

Glutenul este proteina care se găsește în o mare parte dintre cerealele uzuale:

– grau

– spelt

– orz

– secară

– ovăz.

Glutenul se găsește așadar în aceste cereale și în toate preparatele făcute din aceste cereale, dar și în multe preparate industriale, beri și sosuri.

Cu toate acestea, ar trebui făcută o nuanță în ceea ce privește ovăzul, forma de gluten care se găsește în ovăz, este considerat tolerat de pacienții celiaci.

De aceea va fi necesar sa se acorde atentie ca ovazul achizitionat sa fie certificat fara gluten (sigla cu spic de grau taiat), care atesta necontaminarea ovazului cu alte cereale care contin gluten.

Glutenul are proprietatea de a da volum și elasticitate produselor de panificație în timpul procesului de panificație, oferindu-le o textură moale, elastică și masticabilă, fără să se sfărâme.

Glutenul acționează în cele din urmă ca un lipici (numele său provine din latinescul „glu” care înseamnă lipici).

Absoarbe apa care se adauga in faina in timpul prepararii painii, astfel incat sa leaga ingredientele si astfel se genereaza un aluat usor de framantat.

Chiar și pentru persoanele care sunt tolerante la gluten, o masă bogată în gluten va tinde să te facă să te simți greoi și obosit după masă.

Într-adevăr, glutenul este o proteină greu de digerat, necesitând mai multă energie în timpul digestiei și, prin urmare, făcându-l mai lent și mai dificil, explicând această senzație.

Cand nu este recomandat sa consumam produse care contin gluten?

Boala celiacă este o boală autoimună responsabilă de afectarea mucoasei intestinale.

Se mai numește și „intoleranță la gluten”, deoarece se manifestă la ingerarea alimentelor care conțin gluten.

Organismul vede glutenul ca pe un element străin și încearcă să-l atace.

Problema este că apărările implementate de organism la un pacient celiac atacă și propriile celule din intestin.

Acest lucru determină o reacție inflamatorie cronică a pereților intestinali și duce la diferite simptome, mai ales digestive.

Aceste simptome principale sunt diaree, balonare, dureri abdominale asociate adesea cu pierderea poftei de mâncare, scădere în greutate, dureri de cap, oboseală cronică, stare generală proastă, piele palidă, eczeme, afte repetate, tulburări de somn.

Această listă nu este exhaustivă și variază de la o persoana intoleranta fata de alta.

Pe lângă toate aceste simptome, există o malabsorbție a nutrienților și deficiențe de vitamine și minerale, în special fier, calciu și vitamina B9 (acid folic).

Se întâmplă uneori ca intoleranța la lactoză să fie asociată deoarece peretele intestinal este deteriorat, lactoza poate deveni mai dificil sau chiar imposibil de digerat.

Alte manifestări inflamatorii și boli autoimune apar în mod regulat la persoanele cu intoleranță la gluten, precum și un risc crescut de cancer (tract digestiv și organe înrudite) și avorturi spontane la femei.

Singurul tratament pentru boala celiacă este eliminarea totală și permanentă a glutenului din alimentație.

Atunci este indicat să vi se prescrie și să li se explice o dietă fără gluten, având în vedere că glutenul se găsește acum în multe produse din alimentația noastră.

Aceasta boala poate fi declansata la orice varsta, atat la adulti, in orice moment al vietii, cat si la sugari, imediat ce cerealele sunt introduse in alimentatie, si la care putem observa intarzieri de crestere.

Atentie, insa, sa nu confundati boala celiaca si alergia la gluten, care afecteaza mult mai putine persoane (aproximativ 2% din populatie) si care declanseaza o reactie alergica specifica si un raspuns imunitar diferit de celiachia.

Există și oameni despre care se spune că sunt hipersensibili la gluten.

Fără a fi cu adevărat intoleranți, acești oameni au în mod regulat această senzație de greutate și oboseală inexplicabilă după ce au consumat o masă care conține gluten.

De asemenea, pot avea crampe abdominale, balonare, diaree, dureri de cap, asociate cu slăbiciune imunitară, deoarece intestinul în sine este slăbit.

Înțelegem cu ușurință acest lucru când știm că intestinul nostru este primul organ de apărare al sistemului imunitar.

Reducerea consumului de gluten le permite adesea să-și îmbunătățească bunăstarea fizică.

Care sunt principalele alimente cu un continut ridicat de gluten ?

Principalele alimente care contin gluten sunt o categorie de cereale: graul in toate variatiunile sale inclusiv spelt si alte triticale, secara, orz, ovaz.

Despre ovaz am spus mai sus ca poate fi consumat daca e certificat.

Trebuie deasemenea sa considerati in aceasta categorie orice alt aliment, ingredient facut cu aceste cereale: faina, cuscus, bulgur, germeni, etc.

Deasemenea frecvent se poate gasi gluten in condimente, aditivi alimentari sau cosmetici.

Asa ca exista o prabilitate mare ca foarte multe produse sa fie contaminate cu gluten:

– mezeluri si alte preparate din carne

– bere si alte bauturi pe baza de cerealedulciuri de panificatie

– ciocolata

– inghetata

– sosuri si siropuri (maioneza, mustar, siropuri)

– conserve

– otet din cereale

– frisca, si multe altele.

E foarte important sa cititi cu atentie eticheta produsului.

Daca exista un dubiu nu consumati produsul.

Preferabil e sa alegeti produse ce nu contin gluten si sunt certificate (majoritatea au sigla cu spicul taiat sau o inscriptie vizibila prin care se precizeaza ca produsul e fara gluten)

Si nu in ultimul rand am vrea sa mentionam medicamentele.

Multe medicamente au substante de umplutura care contin sau pot fi contaminate cu gluten

Ce tip de faina este folosit pentru producerea alimentelor fara gluten ?

Cele mai frecvente tipuri de faina fara gluten sunt cele din cereale fara gluten:

– orez

– hrisca

– mei

– porumb

– quinoa

– sorg

– amarant

– teff.

Tot in aceasta categorie intra si amidonul de cartofi, tapioca, porumb

Dar mai exista faina fara gluten din leguminoase.

Faina de naut e cea mai cunoscuta, dar mai exista faina din soia, fasole, mazare, linte.

Deasemenea o faina des folosita la prajituri este faina de migdale, dar si alte fainuri din fructe oleaginoase precum nuci sau alune.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand dorim sa consumam alimente fara continut de gluten?

Cel mai important este sa va informati inainte. Informatia este cheia unei alimentatii fara gluten corecte.

In primul rand trebuie sa cititi eticheta produsului si sa fiti convinsi ca nici unul dintre ingrediente nu contine in mod ascuns gluten.

Daca nu stiti ce inseamna un aditiv, nu presupuneti ca e un simplu aditiv si nu contine gluten. Cercetati in continuare.

Nu inseamna ca daca pe eticheta nu ati gasit cuvantul gluten, acel produs nu contine gluten.

Un al doilea aspect este cel al contaminarii cu gluten.

Multe produse se fabrica in unitati care proceseaza si gluten. De exemplu napolitane.

Nu e deajuns sa vedeti ca printre ingrediente nu se afla graul sau altceva care sticti ca contine gluten.

Acele napolitane pot fi prelucrate, transportate prin utilitati prin care anterior au trecut produse cu gluten.

Este important sa fiti siguri ca nu exista contaminare

Cea mai sigura cale de a sti ca un produs e sigur este daca acel produs este certificat fara gluten.

Cum putem elimina intr-un mod eficient din alimentatie produsele ce contin gluten?

Cel mai sigur si eficient mod de a elimina glutenul din alimentatie este sa gatiti acasa unde aveti controlul total al tuturor ingredientelor si al posibilelor contaminari.

Mancarea se pastreaza si se gateste in recipiente si vase separate de cele in care se gateste restul mancarii.

Deasemenea ar fi indicat sa cumparati produse ce cu siguranta nu contin gluten, de preferat certificate

La serviciu sau in calatorii asigurati-va ca aveti pachetelul vostru care este sigur pentru voi

Exista deja restaurante care servesc mancare fara gluten, asa ca trebuie sa le cautati.

Nu in ultimul rand cautati sa fiti membri ai unor comunitati de persoane care sufera de boala celiaca sau intoleranta la gluten.

Schimbati idei, retete si aflati multe din experienta lor.

Ce tip de alimente fara gluten poti sa gasesti in site?

Pe site-ul nostru poți găsi o gama extrem de mare de produse certificate ce nu contin gluten.

Peste 200 de produse din toate categoriile alimentare te asteapta la noi pe site:

faina fara gluten

paste fara gluten

paine fara gluten

biscuiti fara gluten

– cuscus

cereale pentru mic dejun fara gluten

– gustari

chipsuri fara gluten

pufuleti fara gluten

– creme tartinabile

– gemuri

– maioneza

– cereale boabe

– mancare pentru bebelusi

– bauturi vegetale

– alimente pentru slabire

Am vrea sa punctam in mod deosebit adaosurile culinare fara gluten precum:

drojdia fara gluten

– guma de guar

praf de copt fara gluten

– cuburi de supa

– mix gom si mai multe tipuri de amidon.

Aceste adaosuri sunt esentiale atunci cand gatesti acasa.

Pentru un aluat crescut, pufos si elastic, prentru o supa crema groasa si catifelata, pentru creme de patiserie perfecte, etc.

De ce sa alegi gama noastra de produse ?

Iata cateva motive pentru care noi consideram ca gama noastra de produse este mai deosebita:

  • O varietate extrem de mare.

Practic poti gasi aproape tot ce-ti trebuie in domeniul produselor fara gluten.

Si acoperim toata gama cerelelor fara gluten: orez, hrisca, porumb, mei, sorg, amarant, quinoa.

Deci nu trebuie sa mancati doar porumb, puteti alege!

  • Certificarea fara gluten.

Produsele noastre sunt certificate de organisme abilitate din Franta, Italia, Polonia si sunt sigure atat pentru cei cu boala celiaca cat si pentru cei cu intoleranta la gluten.

Produsele alese sunt certificate si ecologic si sunt de o calitate superioara raspunzand tuturor cerintelor nutritionale

Boala celiaca poate veni la pachet cu multe alte probleme de genul  diabet, intoleranta la lactoza, etc.

Asadar produsle noastre in majoritate sunt vegane si cu un continut redus de zahar.

Exista multe produse (fara gluten) pe piata cu mult zahar, cu multi aditivi nocivi, cu indice glicemic foarte mare.

Produsele noastre sunt sigure pentru foarte multe intolerante si afectiuni. Sunt sigure si pentru copii.

  • Produsele noastre sunt gustoase.

Nu am lasat intentionat la urma acest aspect dar credem ca e important ca o persoana bolnava sa nu fie frustrata si sa-si permita o mare varietate de gusturi.